Intervju sa organizatorima kampa

mpantic120x120I KAKO JEDNOM PRILIKOM RECE NAS PROSLAVLJENI FUDBALSKI STRUCNJAK LJUBISA TUMBAKOVIC, ZA NASE MINIMAXIMALCE : OVO JE PRAVO SRPSKO BLAGO KOJE TREBA NEGOVATI I BRUSITI, MI NISMO SVESNI STA SVE IMAMO, NEKE DRZAVE BI OVO OBJAVILE NA SVA ZVONA.
POSLE VISE NEGO USPESNO ZAVRSENOG DRUGOG PO REDU MINIMAXI KAMPA U DIJASPORI KOJI JE ODRZAN OD 14. – 28. AVGUSTA U AUSTRIJSKOJ POKRAJNI TIROL, MESTU STEINACH AM BRENNER RAZGOVARALI SMO SA GLAVNIM MENADZEROM MINIMAXIJA ZA EVROPU GOSPODINOM MILOVANOM - MICOM PANTICEM.

KAKO OCENJUJETE OVAJ UPRAVO ZAVRSENI KAMP?
- SAMA CINJENICA DA SMO NA OVOM KAMPU PRIVUKLI PAZNJU SKAUTA IZ SVAJCARSKE; NEMACKE; BOSNE I AUSTRIJE DOVOLJNO GOVORI O TOME KAKO SE RADI NA NASEM KAMPU I SA KAKVIM POTENCIJALOM RASPOLAZEMO. STRUCNJACI KOJI RADE SA DECOM DOBRO SU POZNATI NASOJ JAVNOSTI U SRBIJI A NEKI OD NJIH SU I U EVROPI POSTIGLI ZAPAZENE USPEHE KAO NAPRIMER G. ZELJKO OSKAR SANKOVIC; KORDINATOR NASEG KAMPA. TAJ STRUCNJAK JE VODIO PAR GODINA FUDBALSKU AKADEMIJU NA ISLANDU KOJA JE DALA PAR PROFESIONALACA KOJI DANAS IGRAJU U ENGLESKOM I HOLANDSKOM PRVENSTVU. NA KIPRU JE TAKODJE POSTIGAO ZAVIDAN USPEH UVODECI IZ NIZEG RANGA U VISI PAR FUDBALSKIH EKIPA. ZATIM PROF. DR. DUSAN RADOJA, PISAC PROGRAMA PO KOME SU DECA RADILA NA OVOM KAMPU I COVEK KOJI JE NAPISAO I OBJAVIO MNOGO STRUCNIH RADOVA NA TEMU FUDBALA I RAZVOJA MLADIH FUDBALERA. SA NAMA U EKIPI SU RADILA I DVA MLADA FUDBALSKA TRENERA G. DEJAN ARSOV KAO I G. VLADAN MLADENOVIC IZ BEOGRADSKOG FUDBALSKOG KLUBA „RAD“, KAO I COVEK KOJI JE POMOGAO DA NAS PROJEKAT ZAZIVI U EVROPI PROF. DR. RATOMIR MILIC BEZ CIJE POMOCI NE BI MOGLI SVE OVO DA POSTIGNEMO. ZA RAD SA GOLMANIMA BIO JE ZADUZEN NEKADASNJI CUVAR MREZE OSJEKA, CRVENE ZVEZDE, PELISTERA, NIRNBERGA, KIPARSKOG APOPA, ENGLESKIH KLUBOVA DEGENHAM I LEJTON ALEKSANDAR CANCAR KOJI TRENUTNO ZIVI I RADI SA SVOJOM PORODICOM U LONDONU I KOJI JE INACE SVOJIM ISKUSTVOM DOPRINEO DA NAS KAMP DOBIJE NA KVALITETU. OCENU O FIZICKIM SPOSOBNOSTIMA MLADIH FUDBALERA KAO I NA POSLEDNJEM KAMPU DAO JE PROF.DR. ZORAN PAJIC. DA BI TO SVE PROTEKLO U ZABAVI I DOBROM DRUZENJU POBRINULE SU SE DVE MLADE ANIMATORKE SA BEOGRADSKOG FAKULTETA ZA FIZICKU KULTURU (DIF-a) MAJA TRAJKOVIC I JELENA RANKOVIC KOJE SU NAJMLADJIM MINIMAXIMALCIMA BILE NON STOP NA RASPOLAGANJU.

   

Language/Sprache/ Langage/Lingua  

srzh-CNenfrdeelitjaptruestr
   

FACEBOOK_MMEU

   
   
   
   

Sponzori  

   

Linkovi partnera  

   
© Minimaxi Europa